Schenk een veiligheidsset

U heeft ze vast al eens gezien, de veiligheidsvoorschriften om een bouwterrein te mogen betreden. Veiligheidshelm, stofkapje, oorbeschermers, handschoenen, om er maar een aantal te noemen. Deze veiligheidsvoorschriften zijn er natuurlijk niet voor niets. In veel landen is het vaak onmogelijk om deze uiterst belangrijke beschermingsmiddelen aan te schaffen, met als gevolg dat er veelal onder gevaarlijke omstandigheden gewerkt wordt. Vooral in het technisch onderwijs, waar beginnende leerlingen voor het eerst in aanraking komen met gereedschappen zijn beschermingsmaterialen voor onmisbaar. Gered Gereedschap vindt het daarom niet alleen belangrijk dat leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen, maar ook dat dit onder veilige omstandigheden plaatsvindt. Helpt u mee de leerlingen in ontwikkelingslanden een succesvolle maar bovenal veilige leer- en werkomgeving te bieden?

Voor € 7,50 kan Gered Gereedschap een complete set veiligheidsbenodigdheden versturen met daarin een helm, een bril, handschoenen en gehoorbescherming.

Zodra je je veiligheidsset hebt besteld krijg je hiervan een mooi certificaat. Je kunt ‘m eerst bij jezelf laten bezorgen zodat je ‘m persoonlijk kunt overhandigen. Je kunt er ook voor kiezen om het certificaat direct te laten opsturen naar degene voor wie het cadeau bestemd is, aan jou de keus.

Klik hier en bestel