Schenk een naaimachine

Een naaimachine in Nederlandse huishoudens is veelal een hobby instrument. In ontwikkelingslanden is het de sleutel tot een zelfvoorzienend leven. De kleren die ermee gemaakt worden, kunnen worden verkocht. Op die manier komt er brood op de plank en kan een gezin worden onderhouden. Naaimachines in ontwikkelingslanden zijn vaak duur, niet voor handen of kwalitatief niet goed. Met een naaimachine, geeft Gered Gereedschap kansarme jongeren in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een kans praktijkonderwijs te genieten. Want kleermaker worden zonder praktijkles, dat kan niet. Dorothy Kiisa uit Uganda is een van de leerlingen van een school die naaimachines ontving. Zij ziet de toekomst nu een stuk positiever in: ‘Ik wil graag de bekendste mode-ontwerpster van Uganda worden’.

Met dit cadeaucertificaat a € 50,- kan Gered Gereedschap een naaimachine inzamelen, opknappen en verschepen. Dit is inclusief bijbehorende starterskit met schaar, naalden, garen en oefenlapjes.

Zodra je je naaimachine hebt besteld krijg je hiervan een mooi certificaat. Je kunt ‘m eerst bij jezelf laten bezorgen zodat je ‘m persoonlijk kunt overhandigen. Je kunt er ook voor kiezen om het certificaat direct te laten opsturen naar degene voor wie het cadeau bestemd is, aan jou de keus.

Klik hier en bestel