Schenk een gereedschapskist

Hier in Nederland hebben veel mensen een kist met gereedschap in hun kast of schuur. We hebben een hamer, schroevendraaier of bahco om snel een klusje aan te kunnen pakken. In veel ontwikkelingslanden is het lastig aan kwalitatief goed gereedschap te komen. Het gereedschap dat wel beschikbaar is, is meestal duur of van slechte kwaliteit. Gereedschap speelt een onmisbare rol bij de opbouw van een land – letterlijk en figuurlijk. Praktisch onderwijs biedt een fundament voor de ontwikkeling van een regio. Echter, zonder de juiste gereedschappen is goed technisch onderwijs niet mogelijk. Voor opleidingsinstituten is een gebrek aan goed kwalitatief gereedschap vaak de bittere realiteit. Daarnaast komt het regelmatig voor dat afgestudeerde leerlingen een eigen gereedschapskist nodig hebben bij hun eerste baan. U begrijpt dat dit voor velen zeer moeilijk is en daarom is de hulp die u via Gered Gereedschap kan bieden essentieel en eenvoudig tegelijk.

De basis van een zelfstandig bestaan
Voor slechts € 25 help je iemand in een ontwikkelingsland aan een kist gevuld met opgeknapt en kwalitatief goed gereedschap. Een gift van onschatbare waarde!

Zodra je je gereedschapskist hebt besteld krijg je hiervan een mooi certificaat. Je kunt ‘m eerst bij jezelf laten bezorgen zodat je ‘m persoonlijk kunt overhandigen. Je kunt er ook voor kiezen om het certificaat direct te laten opsturen naar degene voor wie het cadeau bestemd is, aan jou de keus.

Klik hier en bestel