Steun in natura

Gered Gereedschap doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo kan zoveel mogelijk geld aan ons doel worden besteed. Alle hulp is welkom, ook sponsoring in natura. U biedt daarmee concrete hulp en geeft jongeren in Nederland en ontwikkelingslanden een belangrijke steun in de rug. Het is een mooie manier als bedrijf om invulling te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in een samenwerking met Gered Gereedschap. We kijken graag samen met u welke producten of diensten van uw bedrijf hieraan kunnen bijdragen.

Gered Gereedschap kan op dit moment uw hulp goed gebruiken bij:

Zeecontainers
20ft zeecontainers (met CSC keurmerk) voor vervoer van het opgeknapte gereedschap naar onze buitenlandse projectpartners. Indien mogelijk af te leveren bij ons logistiek partner De Baanderij in Gouda.

Zeetransport
Ondersteuning bij het transport over zee van onze containers naar bestemmingen in voornamelijk Afrika. Gemiddeld verscheept Gered Gereedschap 8 containers per jaar naar o.a. Tanzania, Oeganda, Kenia, Ghana, Zambia, Kameroen, Liberia en Malawi.

Transport in Nederland
Als het gereedschap is opgeknapt in een van onze 32 werkplaatsen dient het gereedschap te worden getransporteerd naar onze projecten in binnen- en buitenland. Ondersteuning bij het transport daarvan en naar de haven in Rotterdam kunnen we goed gebruiken.

Transportbusjes
Ter beschikking stellen van (huur) transportbusjes (indien mogelijk met laadklep en inclusief brandstof) voor vervoer transport van gereedschap vanuit werkplaatsen naar projecten in Nederland en ons logistiek partner De Baanderij in Gouda.

Verzendkosten
Een aantal keer per jaar informeren wij via ons magazine GG Bericht onze donateurs, fondsen en sponsoren over de ontwikkelingen op onze projecten in binnen- en buitenland. Ondersteuning bij het verzenden van deze mailingen is bijzonder welkom.

Hout- en plaatmateriaal
Voor het timmeren van de transportkisten waarin het gereedschap verzonden wordt naar onze projecten in binnen- en buitenland.
Schuur-, slijp- en beschermingsmiddelen
Voor het opknappen van het gereedschap gebruiken wij diverse schuur-, slijp- en beschermingsmiddelen zoals oliën en verf.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-14230518 of via bedrijven@geredgereedschap.nl Wij helpen u graag!