Samen in actie met het team of hele bedrijf!

Om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen, ontdekken steeds meer organisaties de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De vrijwillige inzet van tijd, kennis en talent is op dit moment de populairste manier om medewerkers actief bij MVO te betrekken.

 

Betrek uw personeel bij Gered Gereedschap en lever samen een belangrijke bijdrage aan ons werk. Dat kan op vele manieren:

> Zet een actie op voor Gered Gereedschap
Werf donaties met een gezamenlijke deelname aan een hardloopwedstrijd, fiets- of wandeltocht. Verzamel geld in tijdens een sporttoernooi, bedrijfsfeest of jubileum, elke bijdrage is van harte welkom.
> Promoot Gered Gereedschap
Bij familie, vrienden en kennissen: zorg er voor dat nog meer mensen horen over het werk van Gered Gereedschap. Onderschrijf het werk van Gered Gereedschap actief in je zakelijke netwerk in je dagelijkse contacten, tweets of posts op social media. Of schrijf een blog.
> Inzamelen oud gereedschap
Organiseer samen een inzamelactie voor gebruikt gereedschap en zorg voor een financiële bijdrage zodat het ook kan worden verzonden naar onze projecten
> Payroll giving
Medewerkers doneren maandelijks een klein bedrag via hun salaris aan Gered Gereedschap. Extra interessant als u als werkgever dit stimuleert door het gedoneerde bedrag te verhogen of te verdubbelen, Makkelijk in te regelen via de salarisadministratie.
> Kerstgeschenk
Zet Gered Gereedschap centraal in uw kerstboodschap en doneer (een deel) aan een project van Gered Gereedschap in Nederland of daarbuiten.
> Steun via je aankopen
Via SponsorKliks of het inzamelen van cartridges

Zo geven we samen nog meer jongeren de mogelijkheid om een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Interesse? Mail naar bedrijven@geredgereedschap.nl voor meer informatie!