Help mee inzamelen en verzenden

Met het inzamelen en verzenden van gereedschap kunt u heel concreet bijdragen aan de ondersteuning van technisch onderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden en stimuleert u bewustzijn over afval en hergebruik in uw eigen omgeving.
Door uw personeel, klanten en partners actief te betrekken bij de inzameling kunt u onderlinge relaties verstevigen en de teamspirit vergroten.
Met een bijdrage van € 1.500,- per jaar kan Gered Gereedschap het door u ingezamelde gereedschap ophalen, opknappen en verschepen naar projecten in ontwikkelingslanden.

Wat krijgt u?
- Gered Gereedschap verzorgt een inzamelbak (240 liter) en haalt het gereedschap (maximaal 2 keer per jaar) bij u op. Heeft u meer gereedschap ingezameld dan vragen wij een bedrag van 250 euro per extra leging.
- Vermelding (naam + link) op onze website www.geredgereedschap.nl
- Vermelding (naam + link) in digitale nieuwsbrief
- Vermelding op onze social media kanalen zoals Twitter, Linkedin en Facebook
- Toegang tot onze MVO informatiepagina met algemene informatie en beeldmateriaal over Gered Gereedschap voor gebruik op eigen kanalen
- Gebruik partnerlogo’s Gered Gereedschap (Logo Supporter) in uw uitingen
- U ontvangt onze digitale nieuwsbrief
- U ontvangt ons GG Bericht met informatie over onze projecten

Resultaat
- Partners en klanten ervaren dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en zich concreet inzet voor het goede doel
- Tientallen studenten kunnen met het door u ingezamelde gereedschap een goede praktijkopleiding volgen waardoor ze later een baan kunnen zoeken of zelfstandig ondernemer kunnen worden.

Meer informatie
Wilt u met ons van gedachten wisselen over een samenwerking, neem dan contact met ons op via 06-14230518 of via bedrijven@geredgereedschap.nl. Wij helpen u graag.