Cause Related Marketing: link uw merk aan GG

Met uw product, dienst of actie laat u zien dat u Gered Gereedschap steunt: cause related marketing. Een mooie manier om op een praktische en pragmatische manier invulling te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid.

Onderzoek toont aan dat consumenten een voorkeur hebben voor producten die gekoppeld zijn aan een goed doel. Vooral als er een logische link is tussen uw producten of diensten en het werk van Gered Gereedschap. De kans dat de klant voor uw product kiest, wordt daarmee verhoogd. Hierbij kan een deel van de opbrengst ten goede komen aan het werk van Gered Gereedschap. Hiermee geeft u op een praktische manier invulling aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien draagt het bij aan uw merkimago en verkoopresultaten. Dat betekent bovendienst winst voor de vakopleidingen en startende ondernemers die wij ondersteunen.

Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Het is immers belangrijk een vorm van samenwerking te vinden die past bij uw bedrijf. Bel voor een afspraak 06-14230518 of mail naar bedrijven@geredgereedschap.nl