In uw regio

Het inleveren van gereedschap is erg belangrijk. Daarnaast kan alleen met uw financiële ondersteuning het opgeknapte gereedschap ook daadwerkelijk op de plek van bestemming komen. Steun daarom Gered Gereedschap en duizenden leerlingen van het technisch onderwijs in ontwikkelingslanden ook financieel op rekeningnummer NL34TRIO0212112430 of klik hier.

Gereedschap inleveren kan bij 350 inzamelpunten en 30 werkplaatsen van Gered Gereedschap in Nederland. Indien u grote machines of specialistisch gereedschap wilt doneren, kunt u contact opnemen met het landelijk bureau van Gered Gereedschap. Op de kaart hiernaast ziet u waar Gered Gereedschap inzamelpunten en werkplaatsen zijn te vinden. Ook u kunt vrijwilliger worden en op die manier een helpende hand bieden aan technische scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden.

Gereedschap dat bij een inzamelpunt wordt ingeleverd wordt door vrijwilligers opgehaald en vervolgens naar een van de 30 werkplaatsen van Gered Gereedschap overgebracht. Vrijwilligers in de werkplaats knappen het gereedschap op en maken het klaar voor verzending naar technische scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Kijk hier voor meer informatie over de diverse projecten die Gered Gereedschap steunt door middel van het sturen van gereedschap.