Home > Container op naam

Container op naam

Container op naam: op een persoonlijke manier verschil makenGered Gereedschap verscheept jaarlijks rond de 100.000 stuks gereedschap en 800 naaimachines naar 80 technische scholen en trainingscentra in ontwikkelingslanden. Dit zijn gemiddeld 8 zeecontainers per jaar. Via Container op Naam kunt u uw eigen naam verbinden aan een van deze containers. U kiest zelf het land en de projecten die het beste passen bij u of uw stichting, vereniging of onderneming.

Met één Container op Naam zijn wij in staat tussen de 8 en 10 technische scholen en trainingscentra te voorzien van kwalitatief goed handgereedschap. Honderden jongeren, nu en in de toekomst, krijgen daarmee uitzicht op een beter leven.

Op een persoonlijke manier verschil maken
Met Container op naam steunt u uw eigen projecten binnen Gered Gereedschap zónder alle administratieve en bestuurszorgen die bijvoorbeeld bij een stichting horen. Een persoonlijke manier om een bijzonder verschil te maken en uw persoonlijke stempel op de wereld te drukken.

Hoe werkt het?
U bepaalt zelf de naam van de Container op naam. Dat kan uw familienaam zijn, de naam van een dierbare of bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of stichting. Bij een Container op Naam besteden wij uw geld aan het inzamelen, opknappen en verschepen van één container vol kwalitatief handgereedschap naar projecten. Wij hebben contacten met gescreende aanvragers. Wij kunnen u dus adviseren, maar het kan ook zo zijn dat u zelf suggesties of contacten heeft. Indien gewenst kunt u zelf hiervoor de gereedschappen en machines inzamelen of doneren.

Persoonlijke begeleiding
Een vaste contactpersoon in Nederland houdt u op de hoogte van de voortgang, actuele ontwikkelingen en de financiële situatie van uw container. U bent ook aanwezig bij de officiële verscheping van de container in Nederland. Gedurende de looptijd van het project kunt u ons logo gebruiken en stemmen we samen de publiciteit af. Er is veel mogelijk, u kunt misschien het project bezoeken waar uw container aankomt.

Een container op naam is mogelijk vanaf € 25.000. Vaak richt iemand al bij leven een container op naam op, maar dat kan ook per testament gebeuren. In dat laatste geval hoeft Gered Gereedschap geen erfbelasting over uw gift te betalen.

Persoonlijk advies
Een Container op naam is maatwerk. Wilt u persoonlijk van gedachten wisselen over dit onderwerp of heeft u vragen? Neem dan contact op met Pablo van Klinken via pr@geredgereedschap.nl of 06-14230518