Home > Home posts > Moederdag: geef [een] moeder een naaimachine cadeau!

Moederdag: geef [een] moeder een naaimachine cadeau!

14 mei as. is het weer Moederdag. Geef dit jaar jouw moeder symbolisch een naaimachine cadeau via Gered Gereedschap waar vooral andere moeders in ontwikkelingslanden van profiteren! Zo’n naaimachine is daar vaak de sleutel tot een zelfvoorzienend leven. De kleren die ermee gemaakt worden, kunnen worden verkocht. Op die manier komt er brood op de plank en kan een gezin worden onderhouden. Met een naaimachine geeft Gered Gereedschap kansarme jongeren in Afrika een kans praktijkonderwijs te volgen. Want kleermaker worden zonder praktijkles, dat kan niet. Dorothy Kiisa uit Uganda is een van de leerlingen van een school die naaimachines ontving. Zij ziet de toekomst nu een stuk positiever in: ‘Ik wil graag de bekendste mode-ontwerpster van Uganda worden’.

Met dit cadeaucertificaat a € 50,- kan Gered Gereedschap een naaimachine inzamelen, opknappen en verschepen. Dit is inclusief bijbehorende starterskit met schaar, naalden, garen en oefenlapjes.

Jouw moeder krijgt een mooie cadeaucertificaat, en het echte cadeau gaat naar jongeren in Afrika die daar grote behoefte aan hebben. Je kunt het certificaat eerst bij jezelf laten bezorgen zodat je ‘m persoonlijk kunt overhandigen. Je kunt er ook voor kiezen om het certificaat direct te laten opsturen naar je moeder, aan jou de keus.

Fijne moederdag!

Klik hier en bestel

RSS 2.0 feed. Beantwoord dit bericht, of trackback.

Laat een reactie achter