Enorm start samenwerking met Gered Gereedschap

Vanaf 1 maart 2017 kunnen consumenten hun gebruikte gereedschappen ook bij de ijzerwaarwinkels van Enorm inleveren.  Enorm doneert het ingezamelde gereedschap vervolgens aan Stichting Gered Gereedschap zodat de gereedschappen opgeknapt kunnen worden voor scholingsprojecten in Afrika. 

Enorm is een keten van 35 ijzerwarenspeciaalzaken, verspreid over heel Nederland. Enorm maakt onderdeel uit van Nicovij BV, waar zo’n 100 ondernemers bij aangesloten zijn. Willie Dekens, directeur van Enorm: “Enorm staat bekend als dé speciaalzaak in hand- en elektrisch gereedschap en overige ijzerwaren. Veel van onze klanten willen het nieuwste-van-het-nieuwste hebben. Een mooie gelegenheid om voortaan hun gebruikte hamers, schroevendraaiers, tangen et cetera bij ons af te geven zodat ze weer een nieuw leven krijgen. Het is mooi om op deze manier invulling te geven aan maatschappelijke verantwoord zakendoen.”

Dekens vindt het een prachtig initiatief dat Gered Gereedschap in de afgelopen jaren al duizenden vakmensen in Afrika op een voordelige manier aan goede gereedschappen heeft geholpen. “Naast de gereedschappen krijgen deze vakmensen ook vakonderwijs van ervaren docenten en kunnen hun eigen bedrijfjes beginnen. Vakmanschap, inventiviteit en goed gereedschap zijn de basis, zoals dat bij onze ondernemers ook is,” aldus Willie Dekens.

Het thema van de maand bij Enorm is ‘Goed gereedschap is het halve werk’ met een korting van 25% op vele handgereedschappen; een extra reden om eigen spullen te vernieuwen en de gebruikte handgereedschappen in te leveren bij Enorm.

Kijk op https://www.enorm.nl/enorm-winkels-plaatsnaam om de Enorm winkel bij u in de buurt te vinden.

RSS 2.0 feed. Beantwoord dit bericht, of trackback.

Laat een reactie achter