Home > Home posts > Kerstproject: In actie voor Isanya Youth Polytechnic

Kerstproject: In actie voor Isanya Youth Polytechnic

Deze kerst vragen wij uw steun voor Isanya Youth Polytechnic, een vakschool gelegen in Kilgoris, Kenia. De Kilorgis gemeenschap bestaat voor een groot deel uit arme Maasai jongeren en weeskinderen die vanwege grote sociale en economische problemen weinig kans hebben op een goede toekomst.
Goede vakopleidingen essentieel voor betere leefomstandigheden
Sinds de oprichting van Isanya Youth Polytechnic in 2006 is er al veel veranderd in Kilgoris. Mede dankzij uw steun heeft de vakschool in 2009 en 2011 gereedschap ontvangen van Gered Gereedschap om betere vakopleidingen aan te kunnen bieden. De resultaten liegen er niet om, in slechts een paar jaar tijd zijn door deze aanpak de leefomstandigheden van o.a. jonge afgestudeerde vrouwen in Kilgoris sterk verbeterd.

Zelfredzaamheid bevorderen
Isanya ziet dat deze aanpak werkt en wil meer jongeren de kans geven een vak te leren en zo een zelfstandig bestaan op te bouwen. Om 25 jongeren per opleiding te laten afstuderen en de werkloosheid verder terug te dringen met 100 jongeren per jaar, heeft Isanya om meer gereedschappen gevraagd. Gezien de goede resultaten een verzoek waar Gered Gereedschap graag aan wil voldoen.

Helpt u mee?
Wilt u Isanya Youth Polytechnic helpen om nog meer jongeren een beter bestaan te geven? Ondersteun dan onze activiteiten met een gift. Voor dit project is een bedrag van € 6.274,- nodig. Voor 25 euro doneert via onderstaande buttons al een gereedschapskist, voor 50 euro een naaimachine.  U kunt ook aan ons doneren via onze iDeal pagina.

Gered Gereedschap wenst u fijne feestdagen!

RSS 2.0 feed. Beantwoord dit bericht, of trackback.

Laat een reactie achter